Vacature: Applicatie Specialist (koppelingen) Benefits-Plaza


Applicatie Specialist (koppelingen) Benefits-Plaza

Keylane ontwikkelt software voor verzekeraars en pensioeninstellingen in binnen- en buitenland. De software van Keylane is inmiddels een begrip binnen de branche. Het succes van Keylane is te danken aan het gemak dat onze software biedt en onze projecten kenmerken zich door een snelle doorlooptijd, een hoge mate van complexiteit en een zeer bedrijfsmatig karakter.


Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor de implementatie van (salarisadministratie)koppelingen voor diverse consultancytrajecten, waarbij je veelal in contact staat met de klant. Tevens configureer jij processen in de applicatie van Benefits-Plaza en monitor je hoe deze processen werken op dagelijkse basis. Je bent tevens de specialist binnen de organisatie inzake technische vraagstukken omtrent de werking van de koppelingen. De doorontwikkeling van koppelingen is een belangrijk onderdeel binnen het team, aangezien de kwaliteit en serviceverlening belangrijke pijlers vormen voor het succes van de applicatie. Jij speelt hierin een essentiële rol. Het regelmatig testen van bestaande (regressie) en nieuwe functionaliteiten t.b.v. de applicatie is voor jou geen onbekend terrein.


Wat vragen wij van jou?

  • Affiniteit met ICT processen, automatisering en koppelingen met externe applicaties;
  • Analytisch vermogen/ procesmatig inzicht;
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Oplossingsgericht en pro-actief;
  • Doorzettingsvermogen;
  • Bij voorkeur tussen 1-5 jaar relevante werkervaring in een soort gelijke functie;
  • Communicatief vaardig, commercieel en klantgericht.
  • Ervaring met verschillende salarisadministratiekoppelingen is een pré (Nmbrs, ADP, AFAS, Cobra, Exact, Loket, Raet).


Wie zijn wij?

Wij zijn meer dan bereid om onze klanten te helpen en met de combinatie van onze individuele kwaliteiten hebben we unieke kennis in huis over onze industrie, klanten en software. We zijn gretig als het gaat om het continu vernieuwen en verbeteren van onze software. We hebben een sterke drive om goed te zijn in wat we doen, om beter te worden, te groeien en verwachtingen te overtreffen.


Wat bieden we naast salaris?

Ons team bestaat uit jonge en gezellige collega’s die ervaring hebben in de verzekering en pensioen branche. Daarnaast bestaat het team ook uit collega’s die ondersteunen bij de administratie en communicatie rondom alle Employee Benefits. Om ons online platform onder de knie te krijgen, krijg jij hulp van ons. We zoeken per direct een collega voor een fulltime dienstverband en bieden je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. We zijn gehuisvest in een chique pand in Rotterdam dat aan de modernste standaard voldoet. Multimedia rooms, fraaie werkplekken en sport mogelijkheden behoren hierbij.

Wil je meer weten?


Neem dan contact op met Richard Hatchett (06 – 50522788) of solliciteer direct en stuur je cv en motivatiebrief naar richard.hatchett@keylane.com.