Vacature: Support & Control Specialist

Verdergaan dan alleen beheer, dat is wat wij op onze afdeling Benefits-Control doen. Voor adviseurs die zich alleen willen richten op advies en bemiddeling verzorgen wij het beheer en de controle van onder andere pensioenverzekeringen en inkomensgerelateerde verzekeringen.

Keylane ontwikkelt software voor verzekeraars en pensioeninstellingen in binnen- en buitenland. De software van Keylane is inmiddels een begrip binnen de branche. Het succes van Keylane is te danken aan het gemak dat onze software biedt en onze projecten kenmerken zich door een snelle doorlooptijd, een hoge mate van complexiteit en een zeer bedrijfsmatig karakter.

Op ons kantoor in Rotterdam werken we met een team aan een online platform voor het onderdeel administratie en communicatie rondom alle Employee Benefits.


Wat ga je doen?

Als Support & Control Specialist ga je je bezig houden met beheerwerkzaamheden. Je houdt je op administratief niveau bezig met beheer van verzekeringscontracten. Je zal je onder andere bezighouden met:

  • Controle en digitaal archiveren van verzekeringsbescheiden;
  • Begeleiding van mutaties richting verzekeraars;
  • Beantwoorden van vragen van werkgevers, verzekeraars en accountants aangaande de administratie en/of de werking van de applicatie;
  • Onderhoud en inrichting van verzekerde regelingen in de applicatie.


Wat vragen we van jou?

  • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau;
  • Je bent administratief sterk en zeer nauwkeurig;
  • Je bent in staat om snel nieuwe (complexe) systemen eigen te maken en hebt een goede beheersing van MS Office;
  • Enkele afgeronde WFT modules is een pré;
  • Je hebt enkele jaren werkervaring in de assurantiebranche en/of een afgeronde opleiding op gebied van Employee Benefits.


Wie zijn wij?

We zijn experts. Dankzij de combinatie van onze individuele kwaliteiten hebben we unieke kennis in huis over onze industrie, klanten en software. We zijn coöperatief. We zijn meer dan bereid om elkaar en onze klanten te helpen. Teamwork en respect zijn daarbij essentieel. We zijn gretig. We hebben een sterke drive om goed te zijn in wat we doen, om beter te worden, te groeien en verwachtingen te overtreffen.


Wat bieden we naast salaris?

Wij werken in een gezellig en jong team dat ervaring heeft in de verzekeringsbranche. Daarnaast bestaat het team ook uit collega’s die kunnen programmeren. We helpen je uiteraard om ons online platform onder de knie te krijgen. We zoeken per direct een collega voor een fulltime dienstverband en bieden je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
We zijn gehuisvest in een chique pand in Rotterdam dat aan de modernste standaard voldoet. Multi media rooms, fraaie werkplekken en sportmogelijkheden behoren hierbij.


Wil je meer weten?


Neem dan contact op met Carla Beentjes (088 – 4045520) of solliciteer direct en stuur je cv en motivatiebrief naar carla.beentjes@keylane.com of via onderstaande button.